U-15 lig'de Gönen final hakkını kazandı.

U-15 lig

Ocaklardaki karşılaşmada Erdek önde götürdüğü karşılaşmanın son beş dakikasında yediği golle Balıkesir Finallerine Gönen Belediye'yi yolladı.

U-15 ERDEKSPOR  1-1  GÖNEN BELEDİYESPOR

Stat: Ocaklar

Hakemler: Halil Tozoğlu*** Cüneyt Sedef *** Hilal Kaynak ***

U-15 ERDEKSPOR: Emir **** Burak *** Süleyman *** Şükrü Göktuğ *** Hasan Can*** Gencer Tekin *** Emir *** Anıl ***(Emre**)  Kemal ***(Yakup**) Can Acu*** Emirhan****

Antrenör: Salman KOÇU

U-15 GÖNEN BELEDİYESPOR: Umut *** Azizhan *** Ali Eray *** Berkay *** M.Baran*** H. Ömer*** Furkan***(Batuhan**) Kaan**** Görkem*** Kadircan*** Emirhan***(Enes**)

Antrenör: Hakkı ŞEN

Goller: Dk. 40 Emirhan (Erdek) Dk. 65 Kaan Erol (Gönen)

U-15 lig’de son karşılaşmasını Ocaklar’da Gönen Belediyespor ile oynayan Erdekspor ikinci yarının başında yakaladığı galibiyeti koruyamadı.

Futbol adına ağır zemin ve yağmur altında verilen mücadele zaman zaman çamur dalaşına dönerken, yine de ayakta kalma mücadelesi veren ilk finalist adayı Erdek ve Gönen 70 dakika oyundan kopmadı.

Ev sahibi Erdek ilk devre Gönen de oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetmiş olmanın olumsuzluğu ile Ocaklardaki karşılaşmayı mutlak kazanması gerekiyordu.

İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarı başında Emirhan ile öne geçen Erdek, uzun süre oyunu tutmasına karşın kaybedecek bir şeyi kalmayan Gönen maçın bitimine 5 dakika kala Kaan Erol’un ayağından beraberliği yakaladı ve Bandırmaspor’un ardından Balıkesir’de oynanacak il Şampiyonalarına katılma hakkı kazandı.

U-15 lig’de Gönen ile Bandırma erteleme karşılaşması ardından netice ne olursa olsun ikisi de Balıkesir il Şampiyonasında Marmara grubunu temsilen mücadele verecekler.

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false